Wie ben ik?

Ik ben Marleen Koens (1988), samen met mijn vriend Ravi heb ik twee kinderen: Joshua (augustus 2015) en Isatou* (juli 2019). Wij wonen in een fijn huis in Arnhem vlakbij het Immerloopark en uiterwaarden. Wij hebben twee katten, Yuki en Mochi. Knuffelen vinden ze fijn, maar het kan ook zomaar zijn dat ze uren in het zonnetje liggen te slapen of buiten aan het spelen zijn.

In 2006 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond en het jaar daarna de opleiding voor Onderwijsassistent. In de jaren die volgden heb ik veel werkervaring opgedaan in de Kinderopvang, maar ook op andere plekken in de sector zorg & welzijn.

Daarnaast ben ik aantal keer afgereisd naar Ghana (West-Afrika), waar ik als vrijwilliger gewerkt heb in een school en kindertehuis. Hele mooie en leerzame ervaringen, die ook zeker hier weer van pas komen. Ik ben in het bezit van een kinder-EHBO diploma en volg daarnaast ook regelmatig cursussen die van toepassing zijn op mijn gastouderopvang.

Na de geboorte van Joshua besloot ik te starten als gastouder. De kleinschaligheid en huiselijk sfeer vind ik een groot voordeel ten opzichte van een kinderdagverblijf.

Een kind ontwikkelt zich het beste op een plek waar het zich veilig voelt, een vast gezicht en een vertrouwde plek werken daar enorm aan mee. Ik vind het prachtig om kinderen van zo dichtbij op te zien groeien en ze een goede basis mee te kunnen geven. Ik houd erg van zingen, voorlezen en naar buiten gaan. Dit doen we dan ook veel.

Op mijn website laat ik u kennis maken met mijn visie, mijn manier van werken en andere belangrijke zaken omtrent mijn gastouderopvang.

Lees meer over wat ik belangrijk vind

Het waarom en hoe ik mijn werk doe.