Openingstijden en beschikbaarheid

Open

MarlEENDJE is open van maandag t/m donderdag van 7.00u – 19.00u.
Buiten deze tijden kunnen kinderen in overleg ook opgevangen worden.

Beschikbare plaatsen

Op de contactpagina staat meer informatie over beschikbare plaatsen.

Gaat u op vakantie?

Gaat u op vakantie? Graag ruim van tevoren aangeven wanneer uw kind niet komt. Als u op vakantie bent hoeft u geen opvang te betalen, mits dit op tijd is gemeld.

Is uw kind ziek?

Uw kind is te ziek is om te komen als het bijvoorbeeld moet spugen en/of diarree heeft of hoge koorts. Bij ziekte betaalt u wel door. Uw kind kan nog wel komen als het lichte verhoging heeft, nog kan spelen of op de bank een boekje kan lezen. Er zal rekening worden gehouden met wat we die dag gaan doen. Bij twijfel kunnen we altijd overleggen.

Wanneer ik ziek ben, laat ik dit zo snel mogelijk weten. Uiteraard betaalt u niet door.

Hoeveel kost gastouderopvang?

Opvang bij MarlEENDJE kost € 5,50 + uitvoeringskosten gastouderbureau (Viaviela) per kind per uur. Dit is inclusief drinken, fruit, lunch, (gezonde) tussendoortjes en onkosten materialen. Exclusief flesvoeding, luiers, luierdoekjes en warm eten.

Ik sta ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen en werk via gastouderbureaus. U heeft dus recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen, op toeslagen.nl kunt u een proefberekening maken.

Gastouderbureau's

Ik ben aangesloten bij Gastouderbureau ‘Viaviela’. Voor meer info: viaviela.nl/

Ook belangrijk om te weten

Voor mijn zoontje heb ik wasbare luiers gebruikt, ik heb er geen problemen mee als u ook graag wasbare luiers meegeeft voor uw kind. Ik sta open voor (andere) opvoedideeën. Alles is bespreekbaar.

Aanmelden

Mocht u interesse hebben in opvang bij MarlEENDJE, dan zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarbij uw kind ook welkom is. Vervolgens komt er een koppelingsgesprek met het gastouderbureau.

Ik hecht veel waarde aan de wenperiode, dit is voor alle partijen belangrijk. Samen kunnen we beslissen hoeveel en hoe lang u uw kind wilt laten wennen.

Afmelden: Houd er mee rekening dat ik een opzegtermijn van tenminste 1 maand hanteer.

Vragen of aanmelden?

Heeft u nog vragen of wilt u uw kind aanmelden? Via de contactpagina kunt u contact met mij opnemen.